Arvokkuutta Tulevaisuuteen -tapahtuma 19.11.2018

Järjestimme yhteistyössä Haaga-Helian ja Business College Helsingin kanssa Arvokkuutta Tulevaisuuteen –tapahtuman oppilaitosten opiskelijoille maanantaina 19.11.2018 klo 13-14:30 Haaga-Helian Pasilan kampuksella. Tapahtumassa esiintyi ainutlaatuisia puhujia, jotka kertoivat rohkaisevia tarinoita arvokkuudesta.

Jokainen meistä on äärettömän arvokas ja että meissä jokaisessa on valtava potentiaali. Jokainen ansaitsee uskoa itseensä kaikissa tilanteissa. Meitä Global Dignityssä motivoikin se, että saamme tapahtumiemme kautta muistuttaa jokaista arvokkuudestaan. Tämä ajatus niin ikään on myös Arvokkuutta Tulevaisuuteen -tapahtuman sydämessä.

Valitsimme puhujamme tarkoin. Heissä jokaisessa näemme aitoa uskoa omaan arvokkuuteen. He eivät ole tunnettuja tai kuuluisia esiintyjiä vaan tavallisia, rohkeita nuoria aikuisia, jotka ovat tulleet Suomeen toisaalta, jokainen eri vaiheissa elämäänsä. Siten heidän tarinansa eroaa suurimman osan tarinasta. He tahtoivat jakaa henkilökohtaisen tarinansa opiskelijoille, ja siten rohkaista, opastaa, synnyttää empatiaa ja valaa uskoa tulevaisuuteen.

Tapahtumassa esiintyivät:

• Tapahtuman juontaa tanssija, dj ja juontaja Yasu Jukkola

Alexander Gradov, datanomi, ohjelmistokehittäjä, Academic Work ja lukio-opiskelija

Bambi Dang, myyntiassistentti, Sulapac

Euca Ncube, vuoropäällikkö, Fazer Food Services

Jasmine Singh, finanssialan harjoittelija, Wärtsilä ja vastuuhenkilö perheyrityksessä

Jevgeni Särki, yrittäjä, puhuja, bloggaaja ja psykologian opiskelija

Lena Pushkarjova, freelancer-toimittaja YLE:ssa ja puheviestinnän opiskelija

Koska monella puhujista ei ole aikaisempaa kokemusta vastaavasta puhe-esiintymisestä, järjestimme heille esiintymisvalmennusta. Valmentajamme on puheviestinnän maisteri ja TEDx-puhekouluttaja Milla Lius. “Tämä tapahtuma on ainutlaatuinen siinä, ettei lavalle tuoda valmiita julkkiksia tai staroja vaan ihan tavallisia rohkeita nuoria, tosielämän roolimalleja. Tapahtuman sanoma on kaunis ja toivoa herättävä. Siksi uskon, että puheista tulee ainutlaatuisia ja koskettavia”, Milla kertoo.

Milla Lius

Puheviestinnän maisteri ja TEDx-puhekouluttaja

“Haluamme toivottaa opiskelijat tähän ainutlaatuiseen ja ihanaan tapahtumaan, jossa opiskelijoita muistutetaan arvokkuudesta, rohkeudesta, empatiasta, unelmista ja rakkaudesta. Toiveenamme on, että puhujiemme kuulemisen jälkeen jokainen opiskelija kokee itsensä entistä arvokkaampana, empaattisempana ja tahtoo toimia toisten ihmisten hyväksi entistä paremmin. Miksi? Koska tapahtumamme on henkilökohtainen ja näyttää, että meistä jokainen on haavoittuvainen ja kohtaa elämässään moninaisia haasteita. Tahdomme nähdä opiskelijoiden uskaltavan luoda oma arvokas itsensä niin uralla kuin sen ulkopuolellakin”.

Kamilla Sultanova

Yrittäjä, Global Dignity Finlandin perustaja, sekä järjestön puheenjohtaja