Tervetuloa Inside Out Helsinki -valokuvanäyttelyn avajaisiin!

Tule näkemään, kun suomalainen nuoriso kääntää Helsingin nurinpäin arvokkuuden, itsetunnon ja tulevaisuuden toivokkuuden puolesta. Yhdessä Suomessa.

Suomi on meille paikka, missä elämme yhteistä tulevaisuutta, missä jokainen on rohkea ihmisyyden ja
muutoksen puolestapuhuja. Pelkoa ja epäluottamusta vastaan taistelemme seuraavilla valteilla:
arvokkuus, empatia, myötätunto ja itsekunnioitus. Olemme avoimia ja osallistavia. Haluamme, että
jokainen pääsee osaksi tätä pelotonta tulevaisuutta.

Inside Out Helsinki -valokuvanäyttelyn avajaiset
Aika ja paikka: 6.11.2017 klo. 16.00-17.00, Kauppakeskus Citycenter eli Makkaratalo

Ohjelma: Puheita ja musiikkia, virvokkeita ja pikkusyötävää

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1454294404686780/
#InsideOutHelsinki #insideoutproject #globaldignityfi #arvokassina #globaldignity

Tavoitteenamme oli järjestää ensimmäinen kansainvälinen People’s Art -näyttely, jossa helsinkiläisten nuorten diversiteetti näkyisi muulle Suomelle ja maailmalle. 13-29 vuotiaat nuoret Helsingistä, Espoosta, Vuosaaresta, Vantaalta, Pasilasta ja Lauttasaaresta antoivat käyttöömme 51 kasvokuvaa itsestään.  Projekti on toteutettu kahden toimijan puolesta, jotka ovat Global Dignity Girls & Boys ry ja InsideOutProject.net -niminen taideprojekti (New York). Näyttely on esillä marraskuun ajan Kauppakeskus Citycenterissä.

 

 

 

 

 

 

Installaatiot ovat elämää suurempia, eikä niitä voi olla näkemättä. Jos yksilöllä on jotain sanottavaa, se ei  välttämättä saa tarvittavaa kuuluvuutta. Tämä antaa nuorille mahdollisuuden vahvistaa heidän ääntään ja todella seisoa toiveidensa ja arvojensa takana, sekä tuoda yhteen kaikki tukijat, jotka jakavat saman unelman ja vision. InsideOut on palkittu (TED – palkinto vuonna 2011) konsepti, jossa ranskalainen taiteilija JR on käyttänyt hyväkseen taidetta kääntääkseen maailman nurinpäin ihmisten kuvilla. 120 000 ihmistä 108:ssa maassa on osallistunut InsideOutin julkisiin projekteihin.

Kiitokset sponsoreillemme InsideOutProject, Kauppakeskus Citycenter ja Atradius Suomi avustuksestanne viestimme eteenpäin viemiseksi!

Me Global Dignity Girls & Boys ry:ssä järjestämme voimaannuttavia ja inspiroivia tapahtumia yläasteikäisille nuorille. Kaikki järjestämämme toiminta on osa kansainvälistä Global Dignity -järjestön toimintaa. Voit lukea lisää järjestöstä täältä. Global Dignity on vapaaehtoisvoimin rakennettu puolueeton ja voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on sekä yksilön että yhteiskunnallisen tason ihmisarvoisemman elämän edistäminen. Järjestön perusti vuonna 2006 filosofi Pekka Himanen yhdessä ystäviensä John Hope Bryantin ja Norjan prinssi Haakonin kanssa. Tähän päivään mennessä järjestö on tavoittanut maailmanlaajuisesti järjestetyillä tapahtumillaan jo yli miljoona lasta ja nuorta.

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista!

Terveisin, Global Dignity Finland -tiimi,

Kamilla Sultanova
0404517080 / globaldignityfinland@gmail.com

Vanessa Daniel
0509116 968 / vanessa.daniel00@gmail.com

Zhanna Tuulas
0468150505 / zhanna.tuulas@gmail.com

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.