Ulkar Aghayeva

Global Dignity Girls & Boys ry:n puheenjohtaja.

Ulkar Aghayeva on 28-vuotias azerbaidzanilaissyntyinen sosiaalisen syrjäytymisen maisterivaiheen opiskelija, Fem-R järjestön hallituksen jäsen, kansalaisaktivisti ja ratkaisukeskeinen muutoksen tekijä. Häntä kiehtoo arvokkuuden sanoma ja sen jakaminen. Ulkarille arvokkuus onkin yhteisöllisyyttä.

Ulkar on toiminut Global Dignity Girls & Boys ry:ssä vapaaehtoisena vuodesta 2018. Hänet valittiin järjestön puheenjohtajaksi vuonna 2019. Puheenjohtajaksi valintansa jälkeen, Ulkar on muun muassa opettanut Oulunkylän yhteiskoulussa sekä ylä- että ala-asteella menestyksekästä kurssia arvokkuudesta käyttäen erilaisia pedagogisia menetelmiä ja materiaaleja. Hän toi kurssillaan sen erilaisen näkökulman tai nyanssin koulun arkeen, jolla voisi olla suuri positiivinen vaikutus nuoren elämässä.

Kamilla Sultanova

Inspiroituneena Soulaima Gouranin ja hänen tiiminsä työstä Tanskassa, Kamilla Sultanova toi menestyksekkään Global Dignity Girls -konseptin Suomeen. Kamilla työskenteli vuodesta 2015 alkaen vapaaehtoistiiminsä kanssa laajentaakseen tapahtumaa Suomessa ja johti Global Dignity Girls & Boys –järjestöä Suomessa vuosien 2015-2019 aikana.

Kamilla Sultanova ja Tanja Lankia tapasivat Nordic Business Forumin tapahtumassa ja päättivät myöhemmin järestää tapahtuman Viikin normaalikoulussa 450 tytölle. Vuosina 2015-2019 he järjestivät yli kymmenen erilaista tapahtumaa, kuten katutaideprojekteja (InsideOutHelsinki), “Dignity in Finance” Nasdaq Finlandin kanssa , Taitaja Global Dignity 2017 (jossa oli mukana 1600 osallistujaa arvokkuuden edistämiseksi eri ammateissa), sekä erilaisia ​​työpajoja yhdessä Nuoriso Säätiön/Dreams.fi kanssa. Liikettä ovat tukeneet median tuottajat ja kirjailijat, mm. Ronja Salmi sekä Jenni Pääskysääri, jotka isännöivät ja puhuivat lukuisissa tapahtumissa.

Liiketoimintaosaamisellaan ja ainutlaatuisella kyvyllään yhdistää yksilöitä eri toimialojen ja kulttuuritaustojen välillä päätöksentekijöistä arkipäivän siviileihin, opiskelijoista kouluttajiin ja vähemmän monimuotoisiin ryhmiin – Kamilla on antanut mahdollisuuden lukemattomille ihmisille tehdä vapaaehtoistyötä ja kehittyä muutoksentekijöiksi omissa yhteisöissään. Hän on puhunut myös työstään Global Dignity Girls & Boys ry:ssä TEDxHelsinkiUniversity tapahtumassa vuonna 2018.

Kamilla Sultanova toimii nykyään yrittäjänä, ammattipuhujana ja puhevalmentajana. Kamilla johtaa myös kansainvälistä osaajien hanketta “Hanken International Talent” Hanken kauppakorkeakoulussa. Hänet on valittu uransa aikana yhdeksi neljästäkymmenestä alle 40-vuotiaaksi eurooppalaiseksi johtajaksi (40 under 40” Young European Leader). Viime vuonna Kamilla valittiin 300 muun eurooppalaisen nuoren vaikuttajan mukaan Berliiniin Obama Foundationin verkostoitumistilaisuuteen.